Facebook Twitter LinkedIn

The Discovery Company is de energiecentrale van Logo 4 the Better Foundation

Team

The Discovery Team

Andre Bolland

Andre Bolland (Partner)

André is een enthousiaste ‘innovator’, steeds op jacht naar nieuwe perspectieven en mogelijkheden. Hierbij richt hij het vizier op het verleggen van grenzen en het motiveren van mensen om het beste uit zichzelf te halen. Hij heeft ervaring in internationale leiderschapsposities in de luchtvaart. André is innovatiecoach bij Team Academy en leiderschapstrainer bij Oxford Leadership. Hij is voorzitter van 4theBetter Foundation en tevens secretaris van Namasté Foundation, een stichting voor microkredieten en scholarships in Nepal.
Annet Lips

Annet Lips (Partner)

Annet is een gepassioneerde life coach. Annet heeft een holistische kijk op het leven en wordt gedreven door de combinatie van intuïtie en ratio. Zij levert graag haar bijdrage op persoonlijk niveau, maar ziet ook het grotere geheel waarin zij in staat is beweging tot stand te brengen. Annet heeft jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt en daar in diverse sales functies haar sporen verdiend. Annet is HeartMath coach, fellow bij Oxford Leadership Academy en secretaris bij de 4thebetter Foundation.
Sayra Aarts

Sayra Aarts (Partner)

Sayra is een enthousiaste en resultaatgerichte young professional die haar karate- en topsportervaringen omzet in leerprocessen en ervaringen voor jongeren. Naast het runnen van haar eigen karateschool verzorgt Sayra lessen op basis- en middelbare scholen aan kinderen om hun empowerment te versterken. Ze laat ze ervaren wat het is om in je kracht te staan, en ontwikkelt hun talenten om effectief om te gaan met de challenges of life. Sayra is facilitator van sport en leiderschap gerichte inspiratieworkshops en projectleider van het innovatieve project Sport 4 the Better.
Lara Jongbloets

Lara Jongbloets (Partner)

Lara is een gepassioneerd communicator die altijd op zoek gaat naar de zin van haar onderwerpen. Zij was mede organisator van Space 4 AYA - het eerste landelijke seminar voor jongeren geraakt door kanker, samen met hun medisch hulpverleners. Lara is ambassadeur van Stichting AYA (Adolescent & Young Adult) van het Radboudumc. Ze is ook de schrijfster van het boek Tussen Hel en Hemel 17, waarin ze haar persoonlijke ervaringen beschrijft. Voor 4 the Better Foundation en The Discovery Company geeft Lara lezingen over het vinden van Kracht.

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.