Facebook Twitter LinkedIn

The Discovery Company is de energiecentrale van Logo 4 the Better Foundation

Sport 4 the Better

Het is een grote stap om van de basisschool naar de middelbare school te gaan. Van de één op de andere dag zijn kinderen weer de jongste van de hele school en zullen ze geconfronteerd worden met nieuwe en vaak uitdagende situaties.

Denk hierbij aan de confrontatie met alcohol en roken, de sociale druk om nieuwe vrienden te maken, de problematiek van pesten maar ook het maken van de juiste profielkeuze etc. Allemaal situaties waarmee kinderen worden geconfronteerd op de middelbare school. En dat ook nog eens in hun pubertijd.

Anders dan in hun kindertijd zijn pubers vaak gesloten naar hun omgeving, maken ze onlogische keuzes en nemen ze onverantwoorde risico’s. Pubergedrag is weliswaar van alle tijden, maar de afgelopen jaren laten de cijfers een zorgwekkende tendens zien. Begrippen zoals: comazuipen, keuzestress, socialbesitas, (cyber)pesten en overgewicht vliegen je te vaak om de oren.

Leiders van de toekomst

Het is daarom van groot belang dat de kids die van de basisschool naar de middelbare school gaan sterk in hun schoenen staan en beschikken over goed persoonlijk leiderschap. Alleen dan kunnen deze kinderen uitgroeien tot zelfverzekerde volwassenen die hun talenten volledig benutten!

Het project Sport 4 the Better empowered deze kinderen en leert ze wie zij zijn en waar zij voor staan. Ze doen kennis op en leren vaardigheden om op een weloverwogen en effectieve wijze om te gaan met uitdagingen en voor hen uitdagende situaties. Door meer zelfinzicht kunnen er betere keuzes worden gemaakt en zullen de leerlingen uiteen kunnen groeien tot leiders van hun eigen toekomst.

Logo Sport 4 the Better

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.