Facebook Twitter LinkedIn

The Discovery Company is de energiecentrale van Logo 4 the Better Foundation

Pluk de dag

Als je geraakt wordt door kanker komt er veel op je af. Je voelt je onzeker en onmachtig. Kracht en eigen regie kunnen je helpen om zelf sturing te geven aan het proces van je leven. Gemakkelijk gezegd, maar hoe doe je dat? Pluk de dag biedt daar een platform voor.

Pluk de dag is een dag ontmoeten, ervaren en ontdekken. Pluk de dag geeft mensen - geraakt door kanker – empowerment en selfmanagement om in positiviteit om te gaan met de angsten en onzekerheden in hun levensproject.

Pluk de dag biedt:

  • Een goed gesprek
  • Inspiratie
  • Ontspanning
  • Overzicht
  • Handvatten

Persoonlijke Ontdekking

Pluk de dag is een sociaal innovatief concept voor mensen geraakt door kanker: voor patiënten en hun naasten. Pluk de dag is een persoonlijke ontdekking waarin mensen kennis, inzicht en handelingsmogelijkheden krijgen in verschillende themagerichte workshops, presentaties, persoonlijke sessies en ontmoetingsplekken. Het integrale programma van Pluk de dag geeft handvatten - op verschillende niveaus van body, mind & soul – om om te gaan met een levensproject, het hebben van kanker.

Pluk de dag is aanvullend op wat reeds bestaat en bundelt kennis, kunde en gedachtegoed van verschillende initiatieven. Pluk de dag verbindt ook bestaande initiatieven van organisaties die een bijdrage leveren aan empowerment en zelfmanagement van mensen met kanker. Daardoor kan men na de dag meteen de verdieping zoeken.

Uw bijdrage
Pluk de dag is mogelijk met uw hulp. Wilt u Pluk de dag steunen, doe dan een gift. Heeft u een goed idee om ons op een andere manier te helpen, laat het ons dan weten.

Pluk de Dag Logo

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.